upplevelser:

I mina möten med dig har jag mötts med värme och stort engagemang. Du är intresserad och grundlig i ditt arbete.

Kostrådgivningen har varit intressant eftersom jag hade en bild av att jag skulle få en lista på mat att äta och kosttillskott att ta. Jag har förvisso fått tips om kost, men minst lika många tips om hur jag kan ändra mitt sätt att tänka, leva och andas.

// Malin

——————————-

Efter cirka 10 års tid med magproblem och tarmproblem är jag så gott som problemfri.

// Annika

——————————

När jag gick till dig var det första gången på länge som jag kände att jag började må bättre. Jag hade i 2,5 år mått väldigt dåligt och haft problem med magen ända sen en blindtarmsoperation 4 år tidigare. Jag fick mer energi, mina vänner sa att jag hade mer lyster och kände att jag var påväg framåt. Du la upp en kost och livsstilsplan vilket jag följde strikt i 2 månader ungefär.

 När jag ser tillbaka på det idag så ser jag det som att hela min läkeprocess startade med dig. Jag är extremt tacksam för det du gjorde och den process som du startade i mig!

 Jag fick ju också en theta-behandling vilken jag var så fascinerad av efteråt!

 // Beata


Experiences:

Cornelia is a beautiful person and excellent therapist. I had regular ThetaHealing-sessions with her and I highly recommend it. In each session she guided me and gave me so much insight - always with a loving, generous and professional approach. Thank you so much!

//Neus (www.neusventura.com)

—————————

Cornelia has a kind gentle nature and is very in tune with her gifts, I have received a few healings from her now and would recommend her to anyone who is seeking assistance healing and guidance in their lives.

 //Elyse (www.arohaholistics.com)