Tjänster

annie-spratt-87864-unsplash.jpg

Vart går din energi?

Genom generationer, upplevelser och val fylls våra celler med minnen. Dessa minnen skapar övertygelser och tankemönster, som i sin tur kan stå i vägen för vår lycka och hälsa. Dessa trosföreställningar dränerar oss på energi och behöver ständigt gödas med mer för att upprätthållas. Energi som skulle kunna användas till att leva, läka och skapa.

Med ThetaHealing® och Naturopati som våra redskap kan vi identifiera och frigöra dessa mentala och fysiska energiinvesteringar hos dig. Vi kan sedan välja nya tankar och övertygelser som istället genererar energi och som hjälper dig till positiv förändring i både ditt inre och yttre liv. Tillsammans lindrar vi kemisk, fysisk och mental stress, för att du på så sätt kan återta din frid och kraft och förverkliga allt det du redan är.

850 kronor per SESSION (90 minuter)

boka på: inya.therapies@gmail.com

jonathan-pielmayer-252923.jpg

NATUROPATi

Naturopati är ett terapeutiskt system som med hjälp av kost - och livsstilsförändringar kan stötta kroppens inneboende förmåga till självläkning. Naturopati ser symptom som indikationer på djupare obalanser och jobbar för att identifiera och lösa rotorsaker till ohälsa.

freestocks-org-251799.jpg

THETAHEALING®

ThetaHealing® är en samtalsbaserad energibehandlingsmetod. Genom att använda hjärnvågen theta kan vi komma i kontakt med den universiella energin av villkorslös kärlek. Denna guidar oss i att upplösa begränsande trosföreställningar och tankemönster lagrade i vårt undermedvetna. När vårt inre landskap förändras så förändras vårt yttre landskap likaså.

GUIDaD THETAMEDITATION